Bejelentkezés
elfelejtett jelszó
regisztráció

Szerződési feltételek

Fórum szabályzat:

Pannon Vadász Kft. honlapjának fóruma zárt, csak regisztrált és bejelentkezett felhasználó használhatja. A szolgáltatását a felhasználók ingyenesen, saját felelősségükre veszik igénybe. A regisztrált felhasználók nézeteiket, véleményüket, gondolataikat szabadon közzé tehetik. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A regisztrációval kijelenti, hogy felhasználóként, elfogadja és tudomásul veszi a meghatározott szabályokat, feltételeket.

A fórum részleges névtelenséget biztosít felhasználóinak. Bizonyos megkötésekkel minden felhasználó olyan nevet “nicket” választhat magának, amilyet akar.

Tilos olyan nevek választása, ami bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sért. Ilyen felhasználó név azonnali hatállyal törlésre kerül.

A regisztráció során megadott adatokat csak a fórum adminisztrátora láthatja, azokat harmadik személynek semmilyen célból nem adja ki. Kivétel, amikor erre jogszabály kötelezi.

Fórum használata során tilos:

- Bármilyen olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

- A jó ízlést sértő, és a kulturált társalgást zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások elküldése.

- Jogszabályba ütköző, vagy jogszabálysértésre, bűncselekményre buzdító hozzászólás elküldése.

- Olyan hozzászólás elküldése, ami bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is. Tilos ilyen irányú weboldalak linkelése is.

A szerkesztőség a fenti tilalmak megszegése esetén fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség e döntéseit nem köteles indokolni.

Pannon Vadász Kft. fóruma nem szolgál a személyes ellentétek és viták helyszínéül, ezért a felhasználók ilyen természetű ügyeikkel ne terheljék a közösséget. E szabály megsértőinek inkriminált hozzászólásait eltávolítjuk, és akár a felhasználó törlését is maga után vonhatja.


Adatkezelés:

Pannon Vadász Kft. a honlap látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban (1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

 

Jogi nyilatkozat:

A Pannon Vadász Kft minden jogot fenntart magának honlapja bármely részének bármilyen másolásával, terjesztésével, elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatban. Magán vagy jogi személyek, elektronikus és nyomtatott sajtó egyes részleteket, vagy teljes szövegeket kizárólag előzetes írásbeli engedélyünkkel vehet át publikációinkból, és kötelesek a forrást - a www.pannonvadasz.hu honlapot hivatkozva - megjelölni.

 

A felhasználó a fentieket a regisztrációval tudomásul veszi.