Bejelentkezés
elfelejtett jelszó
regisztráció
Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Pannon Vadász Kft. egy újonnan alakult Baranya megyei cég, amely azért jött létre, hogy népszerűsítse, és társadalmilag ismertebbé, elfogadottabbá tegye a vadászatot – vadgazdálkodást szűkebb és tágabb környezetünkben.

Küldetésünk a vadgazdálkodás és vadászat megismertetése a társadalom nem vadászó rétegével is, és ezzel az összefogással a Magyar vadállomány megóvásának és fejlődésének elősegítése, valamint a megyei vadászati élet fellendítése és mozgásban tartása.

Célkitűzéseink között szerepel elméleti és gyakorlati szinten egyaránt az oktatás-nevelés, környezettudatos viselkedés – magatartás kialakítása, már kisgyermek kortól kezdve.

Fontosnak tartjuk a minket körülvevő élő környezet jobb megismerését, ezért épített leshelyeinkről segítünk bepillantást nyerni ebbe, a sokszor az avatott szem számára is titokzatos világba, az arra érdeklődő és fogékony személyek számára.

Cégünk a vadászok- vadgazdálkodók, vadászatra jogosultak számára is nyújt különböző szakmai szolgáltatásokat. A jobb és hatékonyabb együttműködés érdekében hozzuk létre vadászati adatbázisunkat is.

Szakképzett munkatársainkkal várjuk új, és már meglévő ügyfeleinket, és minden érdeklődőt.

Cégünk által végzett tevékenységekről a szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat bővebb információkat.

 

                                                                                              Pannon Vadász Kft.